Produkty
Novinky

Blog

28úno
Novinky v nářadí FESTOOL - ohlédnutí za rokem 2023
V loňském roce si firma s nářadím FESTOOL připravila mnoho novinek, na jaře uvedla na trh extrémně kompaktní akumulátorové šroubováky CXS a TXS 18. Jedná se o lehké a výkonné šroubováky, které jsou vhodné pro širokou škálu každodenních prací. 
celý článek
24lis
PODZIMNÍ NOVINKY FESTOOL
Nenechte si ujít podzimní novinky u nás v Sanapu - pily značky Festool.
celý článek
25srp
Brusivo Klingspor - od profesionálů pro profesionály
Firma Sanap Kostelec s.r.o. si pro své zákazníky připravila ve spolupráci s profesionálním výrobcem brusiva, firmou Klingspor, rozšíření nabídky brusiva.
celý článek
12dub
NOVĚ V NABÍDCE STROJE LAGUNA
Stabilní, robustní a silné stroje. Vyvinuté profesionály, určené profesionálům
celý článek
15úno
Novinka - samonivelační rotační laser SOLA EVO 360
V dnešním článku se zaměříme na značku SOLA, která znamená perfektní měřicí přístroje. Již více jak 70 let vyrábí široký sortiment výrobků specializovaných na měřicí a vyznačovací techniku, které jsou zaměřeny na podporu pracovníků ve stavebnictví.
celý článek
24srp
Podzimní novinky od firmy FESTOOL SYS Power Station
Firma FESTOOL si pro druhou polovinu roku připravila zajímavé novinky - některé již byly uvedeny na trh, další budou k dispozici během podzimu 2021. Zde je jejich přehled, tak vybírejte.
celý článek
29čvn
Akumulátory Makita neXt Generation Technology - více síly, více možností
Řada akumulátorů Makita neXt Generation technology aneb XGT® je nejsilnější řadou strojů na trhu. S jejich pomocí jste připraveni dokončit dnešní i budoucí práce. Více síly, více možností.
celý článek
29srp
Diamantové nástroje zaručují dlouhou životnost
Dnešní moderní doba přinesla do výroby nábytku více CNC strojů, a ty je třeba osadit kvalitními nástroji, proto roste spotřeba PKD neboli diamantových nástrojů. Tyto nástroje zaručují dlouhou životnost (až 50 x delší než životnost standardního nástroje) s vysokou rychlostí opracování materiálu, ale především také kvalitu řezu po celou dobu životnosti nástroje.
celý článek
09čvc
Nářadí FESTOOL v prodejně Sanap Kostelec
Firma Sanap Kostelec je autorizovaný prodejce profesionálního nářadí německé firmy FESTOOL, na které bychom v tomto článku rádi upozornili.
celý článek
23dub
Sanap pro vás spustil nový web s e-shopem
Spustili jsme pro vás nové webové stránky s e-shopem. Změnil se nejen design, ale i struktura. Přibyla zde spousta nových informací jak o firmě, tak i o produktech, které nabízíme. Protože se firma Sanap Kostelec s.r.o. zabývá prodejem strojů, nástrojů a nářadí, tak na e-shopu můžete nalézt stovky položek renomovaných značek.
celý článek
  • 1
4