Produkty
Novinky
24.8.2021

Podzimní novinky od firmy FESTOOL SYS Power Station

Podzimní novinky od firmy FESTOOL SYS Power Station

Firma FESTOOL si pro druhou polovinu roku připravila zajímavé novinky - některé již byly uvedeny na trh, další budou k dispozici během podzimu 2021. Zde je jejich přehled, tak vybírejte.

FESTOOL SYS Power Station

Novinka FESTOOL SYS Power Station je zásuvka, kterou si můžete vzít všude s sebou, protože dodává elektrický proud i tam, kde jinak není. Jako vysoce výkonný zásobník energie zabezpečuje nezávislost na klasických zdrojích energie jako je zásuvka, generátor nebo stavební elektrický rozvaděč – pro pracovní den se zaručeným plánováním. Bez hledání elektrického proudu, namáhavého tahání kabelů, přeplněných stavebních elektrických rozvaděčů nebo problémů s vypínajícími pojistkami.

Permanentně s 3 680 watty a krátkodobě s až 11 000 watty poskytuje dostatečný výkon pro veškeré síťové nářadí, a konstantně bez poklesu výkonu napájí dokonce i vysavače, velké pily a vrtací kladiva. Je kompaktní a mobilní a je v ní naakumulovaná energie 1 500 watthodin – to je u většiny použití dostačující na celý pracovní den. Tak jako úplně normální 230V zásuvka.


SYS Power Station skladem v e-shopu

Horní frézka FESTOOL OF 1010 REBQ

Dokonalý výhled pro přesné výsledky frézování vám zajistí horní frézka FESTOOL OF 1010 REBQ, která je extrémně mnohostranná, přesná a snadno se s ní manipuluje: Ať ručně vedená, nebo na vodicí liště, horní frézka OF 1010 R je ideálním nářadím pro jemné frézování. Díky rozměrům a nízké hmotnosti ji lze přesně vést na hranách, při rovném frézování nebo v zakřivených tvarech. Frézování profilů, drážek, polodrážek a čepů – OF 1010 R přesvědčí velkým množstvím možností použití.

Horní frézka bude dostupná během podzimních měsíců, ale je možné si ji předobjednat už nyní.


Horní frézka FESTOOL v e-shopu

Vodící lišta FESTOOL s lepícími podložkami

Perfektní vedení ve všech polohách, vynalezená a zdokonalená firmou FESTOOL - taková je vodící lišta s lepícími podložkami. Umožňuje rovné a přesné řezy při práci ve vodorovné poloze na podlaze nebo na pracovní ploše a při použití na stěně. Jednoduché upevnění na různé povrchy pomocí lepících podložek. Jednoduchá a praktická přeprava dvou vodicích lišt v držadle Systaineru. Vodicí lišta FS/2-KP je k dispozici v délkách 1 400 a 1 900 mm. Předobjednávat můžete již nyní.

Příslušenství pro vodící lišty

Úhlový doraz FS-WA

Úhlový doraz pro vodící lištu – pro přesné a rychlé úhlové řezy. S přesným opakováním a vysokou přesností lze nastavit úhly od −60° do +60°. Úhlový doraz se vyznačuje širokou oblastí použití a naprostou flexibilitou. Díky rychloupínací páčce lze úhlový doraz intuitivně a rychle nasadit na vodící lištu a v kombinaci s ruční okružní pilou a řezacím a pracovním stolem vznikne mobilní pila na rozřezávání desek. Koncipovaný pro zabezpečení přesných úhlových řezů s vedením.


Úhlový doraz v e-shopu

Sada příslušenství SYS3 M 137 FS/2-Set

Vše, díky čemu je vodící lišta ještě dokonalejší, v jednom Systaineru³: šroubovací svěrky, úhlový doraz, usměrňovač, doraz proti zpětnému rázu, spojky a zábrana.

Přehledné uložení příslušenství pro vodící lišty v Systaineru³
Trvalý pořádek a maximální přesnost
Všechno s sebou, všechno na jednom místě
Jednoduchá společná přeprava


Sada příslušenství na e-shopu

Nabíječka telefonů PHC 18

Nabíječka telefonů PHC 18 udělá z akumulátoru powerbanku. Konec s vybitými akumulátory chytrých telefonů: jako chytrý adaptér změní nabíječka telefonů PHC 18 každý 18V akumulátor Festool na powerbanku (kromě akumulátoru 3,1 Ah Ergo). Už žádné hledání volné zásuvky, už si nebude třeba dělat obavy, jestli akumulátor chytrého telefonu vydrží do konce pracovní doby: váš mobilní telefon tak zůstane připravený k použití. A i přes kompaktní konstrukci dokáže napájet současně až tři chytré telefony – jak pomocí vlastního nabíjecího kabelu mobilního telefonu, tak indukčně.


Nabíječka telefonů v e-shopu

Páková truhlářská svěrka MFT-HZ 80

Páková truhlářská svěrka MFT-HZ 80 pro mobilní dílnu MW 1000 a MFT/3. Páková svěrka MFT slouží ke spolehlivému upevnění obrobků bez posunutí. Díky kompatibilitě s děrováním MFT ji lze jednoduše nasadit na multifunkční stůl nebo mobilní dílnu. Upínací páčka umožňuje rychlé a pohodlné upínání a povolování jednou rukou.

Vlastníte multifunkční stůl nebo mobilní dílnu? Tato svěrka vám usnadní práci.


Páková truhlářská svěrka v e-shopu

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4