Produkty
Novinky
25.3.2024

FESTOOL novinky 2024 - horní frézka a akumulátorové kombinované kladivo

FESTOOL novinky 2024 - horní frézka a akumulátorové kombinované kladivo

Pro rok 2024 přichází na scénu nejvyšší přesnost, a to díky nové horní frézce OF 1010 R. Robustní a zároveň přesná – díky oboustrannému upínání sloupků je horní frézka OF 1010 R tuhá, což zabezpečuje maximálně přesné použití. Díky nastavitelnému nulovému bodu lze hloubku frézování nastavit na libovolném místě během několika sekund s přesností na 1/10 mm.

Horní frézka OF 1010 R přináší perfektní výsledky

Nový boční doraz z tlakového odlitku hliníku je robustní a díky integrovanému jemnému nastavení ho lze přesně seřídit bez použití jakéhokoliv nářadí. Vodící čelisti přitom poskytují dokonalou dorazovou plochu, kterou je možné bez použití nářadí a jednoduše nastavit podle frézy. Výsledek frézování je perfektní, časově náročné dodělávky jsou minulostí. S ergonomickou podlouhlou rukojetí sedí OF 1010 R obzvláště dobře v ruce a lze ji bezpečně a pohodlně vést.

Předností OF 1010 R je dobře přehledná pracovní oblast. Volný výhled na frézu a nové LED světlo v pracovní oblasti zabezpečují absolutně přesné výsledky. Nový LED světelný kroužek je namontovaný přímo v základní desce OF 1010 R a osvětluje tak bez stínu místo frézování. U LED světla lze variabilně nastavit dva stupně jasu a doba svícení činí až 6 hodin. Akumulátorovou jednotku lze sejmout a jednoduše nabít prostřednictvím rozhraní USB-C.


Frézka neomezených možností

Díky rozsáhlému chytrému systémovému příslušenství, jako jsou frézy, frézovací šablony, vodící lišty a spojovací systém VS 600, jsou možnosti použití OF 1010 R téměř neomezené. Varianta Set frézky OF 1010 R obsahuje adaptér pro vodicí lištu, kopírovací kroužky, pracovní desky a spoustu dalších praktických pomůcek pro velké množství různých použití.

Vše přehledně uspořádané a uložené

Nejlepší na tom je, že v praktickém Systaineru³je veškeré příslušenství uspořádaně uložené, dobře chráněné a vždy po ruce. Ve FESTOOLu mysleli i na uložení fréz – kromě bohatého příslušenství poskytuje Systainer³ také ještě další místa pro vložení fréz. Tato frézka se dělá celkem ve 4 provedeních Plus, Set, FS-Set a FS-Set+Box, které se liší právě dodávkou příslušenství. Pokud máte zájem o některou z nich, kontaktujte nás.

Chci frézku OF 1010 R 

Akumulátorové kombinované kladivo KHC 18

Novinkou, která bude dostupná během měsíce května, je akumulátorové kombinované kladivo KHC 18.

Toto kladivo je mimořádně robustní, vydrží extrémní zatížení a má velkou výdrž – díky výkonnému bezuhlíkovému motoru EC-TEC a pneumatickému příklepovému mechanismu. Díky příklepové energii 2,6 joulu rychle dosáhnete požadovaného výsledku. Ať se jedná o vrtání s příklepem, vrtání a šroubování bez příklepu, nebo sekání, během několika sekund můžete střídat spoustu možností použití: SDS-Plus lze obratem vyměnit za rychloupínací sklíčidlo.

S odsávacím přípravkem, který představuje praktické příslušenství, snížíte prašnost při každém použití. A díky zapojení do chytrého systému, který se skládá z vysavače a dálkového ovládání Bluetooth®, budete pracovat ještě pohodlněji s minimální prašností. Elektronická funkce KickbackStop zabraňuje nebezpečnému zkroucení zápěstí při náhlém zaseknutí nebo zablokování vrtáku, a zajišťuje tak větší bezpečnost při práci.

K dostání ve dvou variantách

Kladivo se bude dodávat ve variantě EB-Basic, tedy bez baterií a nabíječky nebo ve verzi EBI-Plus, která obsahuje 2x akumulátor BP 18 Li 5,0 ASI a rychlonabíječku TCL 6. Máte o kladivo zájem, dejte nám vědět, rádi pro vás připravíme cenovou nabídku.

Nářadí FESTOOL se slevou

FESTOOL každoročně nabízí PROMO akce - zde si můžete prohlédnout ty aktuálně platné, jedná se většinou o stroje ve verzi Basic (tedy bez baterií a nabíječky), ke kterým je zdarma baterie.

Nezapomeňte, že na veškeré nářadí a většinu příslušenství značky FESTOOL, které máme na e-shopu či kamenné prodejně, máme pro rok 2024 slevu 20% z ceníkových cen. Sleva samozřejmě platí i na většinu zboží FESTOOL, které nenaleznete na našem e-shopu nebo v kamenné prodejně v Kostelci nad Orlicí, ale je na našich webových stránkách.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4