Produkty
Novinky
29.8.2019

Diamantové nástroje zaručují dlouhou životnost

Diamantové nástroje zaručují dlouhou životnost

Široké portfolio diamantových nástrojů

V dnešní době je portfolio nabízených diamantových nástrojů opravdu široké. V nabídce jsou jak stopkové frézy pro CNC obráběcí centra, tak i kolíkovací vrtáky. Dále jsou to předfrézy v olepovacích strojích a často jsou také PKD nástroji osazovány frézovací agregáty, které se využívají především při větších objemech výroby.

Diamantové stopkové frézy

V nabídce firmy Sanap Kostelec s.r.o. naleznete diamantové stopkové frézy spirálové – negativní i pozitivní, s rovným zubem, a to různých průměrů, rozměrů, počtu a typu zubů či výšky DIA plátku. Část nabídky si můžete prohlédnout zde, pokud však v nabídce nenaleznete Vámi hledané parametry, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám vytvoříme nabídku přesně podle Vašich představ!

Diamantové pilové kotouče

Zvyšuje se také poptávka po diamantových pilových kotoučích, a to jak po hlavních kotoučích, tak především i po předřezových, nahrazovány jsou však i celé sady. V nabídce naleznete také kónické kotouče.

 

Potřebujete jiný typ?

Jak už bylo napsáno, další z kategorie diamantových nástrojů jsou diamantové frézy pro předfrézovací jednotky, ty můžete naleznout zde. Nenašli jste vhodný rozměr a typ? Obraťte se na nás, nalezneme pro vás vhodný nástroj.

Široká nabídka diamantových nástrojů

Nabídka diamantových nástrojů je v dnešní době opravdu široká a neustále se rozšiřuje. Dodavatelé přicházejí každoročně s novinkami na trh. V letošním roce se rozšířila nabídka diamantových nestingových fréz. Diamantová nestingová fréza se používá k výrobě korpusů, tvarových dílců, atd. Při nestingové výrobě je výběr nástroje zcela zásadní, proto si u nás můžete vybrat vámi požadovaný PKD nástroj. Není v nabídce Vámi hledaný rozměr? Nevadí. Zavolejte nám nebo napište e-mail, rádi Vám uděláme nabídku podle Vašich představ.

Diamantové nástroje vám naostříme

Máte již diamantové nástroje v dílně a potřebujete je naostřit? V Kostelci nad Orlicí Vám je profesionálně naostříme. Více informací zde .

Nenašli jste v nabídce diamantový pilový kotouč, stopkovou frézku, vrták či jiné diamantové nástroje? Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám vytvoříme nabídku přesně podle Vašich představ!

4