Produkty
Novinky
23.4.2019

Sanap pro vás spustil nový web s e-shopem

Sanap pro vás spustil nový web s e-shopem

Nástroje a stroje

Jedná se například o stroje italského výrobce Paoloni F.I.MA.L nebo české firmy Houfek. Nástroje, jako jsou například pilové kotouče, stopkové frézy, frézy, hoblovací nože, výměnné nože nebo kolíkovací vrtáky jsou dodávány od italských výrobců MONTENERO, B.S.P., CMT či GARNIGA, ale i českých jako je Pilana, RH+, Vydona, Karned Tools s.r.o. i mnoho dalších.

Ruční nářadí a spousta dalšího

Na e-shopu můžete vybírat z velkého množství nářadí, a to od ručního, elektrického, pneumatického až po akumulátorové. V tomto sortimentu je zastoupeno hned několik značek – Mafell, FESTOOL, Makita, DeWalt, Prebena, ale i Stanley či Wolfcraft.

Nabízený sortiment je doplněn položkami, jako je brusivo, svěrky, odsavače, podavače, lepidla či dalšího příslušenství.

Sanap má i svou brusírnu nástrojů

Firma Sanap Kostelec však neprovozuje pouze e-shop, veškeré položky, které jsou skladem, můžete také shlédnout v naší kamenné prodejně v Kostelci nad Orlicí. Zde je také brusírna nástrojů, kde vám nabrousíme PKD, HM a HSS nástroje, jako jsou frézy, vrtáky, profilové nástroje, pilové kotouče, … více info zde

Doufáme, že se vám web s e-shopem budou líbit. Zároveň však budeme rádi, když nám pošlete vaše nápady a připomínky k jeho zlepšení.

Pokud jste nenalezli v sortimentu, co jste potřebovali, neváhejte nás kontaktovat!

4